Greek
FanariPress Νέα : Δήμου Πάργας - Ζηρού - Πρέβεζας - Σουλίου - Άρτας - Ηγουμενίτσα
Είστε εδώ Αρχική » Πρέβεζα » Δήμαρχος Πρέβεζας Χρ. Μπαίλης στον Prisma: Οι υπουργοί κατάλαβαν ότι δεν υπήρξε ο σχεδιασμός που θα έπρεπε για να βγει η Πρέβεζα από την απομόνωση

Δήμαρχος Πρέβεζας Χρ. Μπαίλης στον Prisma: Οι υπουργοί κατάλαβαν ότι δεν υπήρξε ο σχεδιασμός που θα έπρεπε για να βγει η Πρέβεζα από την απομόνωση

print
email
Τελευταία ενημέρωση από Γράφει: Δονάτος Παππάς
Δήμαρχος Πρέβεζας Χρ. Μπαίλης στον Prisma: Οι υπουργοί κατάλαβαν ότι δεν υπήρξε ο σχεδιασμός που θα έπρεπε για να βγει η Πρέβεζα από την απομόνωση

Δήμαρχος Πρέβεζας Χρ. Μπαίλης στον Prisma: Οι υπουργοί κατάλαβαν ότι δεν υπήρξε ο σχεδιασμός που θα έπρεπε για να βγει η Πρέβεζα από την απομόνωση

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης μίλησε στον Μιχάλη Μίχο και τον Χάρη Τσάντη στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και αναφέρθηκε τόσο στο αναπτυξιακό συνέδριο όσο και στις συναντήσεις που είχε με τους υπουργούς που βρέθηκαν στην πόλη μας.

«Το μέλλον της περιοχής μας έχει να κάνει με τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια και γι αυτό πρέπει να έχουμε πρόσβαση στην Εγνατία. Και το Εμπορικό λιμάνι που προχωράμε στη μελέτη για το master plan, να λειτουργήσει η Ανατολική προβλήτα, αν δεν υπάρχει σύνδεση με τα Γιάννενα, όταν τα φορτηγά θέλουν 2 ώρες για να πάνε στα Γιάννενα θα προτιμήσουν την Ηγουμενίτσα που είναι 40 λεπτά» σημείωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας.

Παράλληλα σχολίασε ότι δεν υπάρχει οριστική μελέτη για τη Γέφυρα Καλογήρου ως την Πρέβεζα. «Υπάρχει μια μελέτη από την Καμπή ως τη Γέφυρα Καλογήρου που ήταν καταρχήν με προϋπολογισμό 25 εκ. και έχει πάει 40 εκ λόγω του εδάφους,  και θα υπάρχει μια χρηματοδότηση 25 εκ από το περιφερειακό ΕΣΠΑ της Ηπείρου και 15 εκ από το Υπουργείο Υποδομών και αυτό είναι θετικό».

Παράλληλα σημείωσε ότι στη συνάντηση με τον κ Χαρίτση, «συζητήσαμε για το έργο της υδροδότησης της παραλιακής ζώνης» που είναι έργο άμεση προτεραιότητας, «αναφέραμε για τα ιαματικά λουτρά, αναφέραμε για τα ΤΕΙ, θα πρέπει να γίνει μια αναβάθμιση της σχολής της Πρέβεζας και να ενταχθεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καθώς υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις» σημείωσε.

«Επίσης ζήτησα από τον κ Χαρίτση να δοθούν κίνητρα για να υπάρχει δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη προκειμένου να επενδύσουν επιχειρηματίες στην Πρέβεζα» πρόσθεσε.

Συνοπτικά όπως τόνισε ο κ Μπαϊλης μετά τις συναντήσεις στο άμεσο μέλλον σύμφωνα με τις υποσχέσεις του κ Χαρίτση θα ενταχθεί ένα έργο της ΔΕΥΑ  που αφορά την αντικατάσταση εσωτερικού ύδρευσης περίπου 1 εκ., υπάρχει μια υπόσχεση από τον Γ.Γ. Υποδομών να εντάξει την αποκατάσταση των κρηπιδωμάτων της παραλιακής ζώνης 1,2 εκ. και δρομολογήθηκαν μια σειρά από δράσεις.

Ακούστε τη συνέντευξη

 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Περιεχόμενο

 
 
 

Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων & Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου

-

 

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Eπισκέπτες online

Έχουμε online 452 επισκέπτες και 0 μέλη.

 

 

 

Πιο Δημοφιλής

 

Το fanaripress ασχολείται με θέματα της τοπικής και Ελληνικής επικαιρότητας, με αξιοπρέπεια, με διεθνείς ειδήσεις,και φυσικά με χιούμορ και σάτιρα. 

Δίνει την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες να επικοινωνούν,να καταθέτουν την άποψη τους, και να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα.

Είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε και να συμβάλουμε στην ενημέρωση, για ότι συμβαίνει στην περιοχή του Φαναρίου.

 Καταχωρούνται: Ημερίδες ,Πάρτυ, Πανηγύρια , Aγγελίες Άρθρα και πάσης φύσεως εκδηλώσεις.

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πρέβεζα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πρέβεζα

Τιμές Καυσίμων Καναλλάκι

Τιμές Καυσίμων Πάργα

ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΊΡΟΥ