Greek
FanariPress Νέα : Δήμου Πάργας - Ζηρού - Πρέβεζας - Σουλίου - Άρτας - Ηγουμενίτσα
Είστε εδώ Αρχική » Πάργα » Με ύβρεις που προσβάλλουν σχολίασε ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου της Πάργας και εκπαιδευτικός κ. Σμπόνιας Νίκος την ανάρτηση, που αναρωτιόμαστε για ποιό λόγο εντάχθηκε η Κορυφούλα στο Πρόγραμμα του Αχέροντα

Με ύβρεις που προσβάλλουν σχολίασε ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου της Πάργας και εκπαιδευτικός κ. Σμπόνιας Νίκος την ανάρτηση, που αναρωτιόμαστε για ποιό λόγο εντάχθηκε η Κορυφούλα στο Πρόγραμμα του Αχέροντα

print
email
Τελευταία ενημέρωση από Γράφει: Δονάτος Παππάς
Με ύβρεις που προσβάλλουν σχολίασε ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου της Πάργας και εκπαιδευτικός κ. Σμπόνιας Νίκος την ανάρτηση, που αναρωτιόμαστε για ποιό λόγο εντάχθηκε η Κορυφούλα στο Πρόγραμμα του Αχέροντα

Με ύβρεις που προσβάλλουν σχολίασε ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου της Πάργας και εκπαιδευτικός κ. Σμπόνιας Νίκος την ανάρτηση που αναρωτιόμαστε για ποιό λόγο εντάχθηκε η Κορυφούλα στο Πρόγραμμα του Αχέροντα

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και εκπαιδευτικός στο επάγγελμα κ. Νίκος Σμπόνιας, που κατάγεται από την τοπική κοινότητα Κορυφούλας, ενοχλήθηκε που αναρωτηθήκαμε σε δελτίο τύπου που μας έστειλε ο δήμος Πάργας, (και χωρίς να προσβάλουμε κανέναν) για ποιο λόγο εντάχθηκε η Κορυφούλα στο πρόγραμμα «Ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για την περιοχή του μυθικού Αχέροντα».

Ο κ. Σπόνιας σχολίασε την είδηση με άσχημα λόγια που προσβάλλουν.

Συγκεκριμένα ο κ. Σμπόνιας στην αρχή μας λέει να το βουλώσουμε. Χαρακτηρισμός που μας πάει πολλά χρόνια πίσω, σε εποχές που δεν γνωρίζανε τι σημαίνει δημοκρατία και ελευθεροτυπία.

Έπειτα βρίζοντας, μας αποκαλεί άξεστους, ανιστόρητους και αγράμματους και συνεχίζοντας δηλώνει ότι, η Κορυφούλα είναι το μόνο χωριό που κατοικείται από Σουλιώτες στην περιοχή μας, και ότι μεταξύ των χωριών Σκαφιδωτής και Κορυφούλας διέρχεται ο αρχαίος ποταμός, ένα από τα ποτάμια του Άδη ,ο Πυριφλεγέθων, ο γνωστός σήμερα Κάκκαβος.

Στο τέλος του σχολιασμού, μας δηλώνει ότι γράφει επώνυμα, και δεν συνηθίζει να κρύβεται ως τυφλοπόντικας, και μας αποκαλύπτει ότι ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Ζάκα Γεώργιο υποστήριξε την θέση για να ενταχθεί η Κορυφούλα στο πρόγραμμα.

Αναγνώστρια σχολίασε τον κ. Σμπόνια αναρτώντας  χάρτη της περιοχή η οποία έγραψε: 

 

O Πυριφλεγέθων  είναι ο Βουβός ποταμός στην Κορώνη που ρέει διπλά στον Κοκκωτό

Ο Πυριφλεγέθων αναφέρεται από τον Όμηρο στην Οδύσσεια.[2][4] Πιστευόταν ότι έρρεε στο πάλι του Κωκυτού, που ερχόταν από τη Στύγα. 

Τα δυο ποτάμια έσμιγαν και χύνονταν με θορυβώδη καταρράκτη στον Αχέροντα: «ἔνθα μὲν εἰς Ἀχέροντα Πυριφλεγέθων τε ῥέουσι Κώκυτός θ', ὃς δὴ Στυγὸς ὕδατός ἐστιν ἀποῤῥώξ, πέτρη τε ξύνεσίς τε δύω ποταμῶν ἐριδούπων» (κ΄ 513-515).

Μετά το σχόλιο της αναγνώστριας ο κ. Σμπονιας έσβησε το σχόλιο του από την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Το αναφέρουμε σαν γεγονός διότι έκανε αίσθηση σε μας και στους αναγνώστες, ότι ο κ. Σμπόνιας εκτός το ότι είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, είναι και εκπαιδευτικός στο μάθημα των Θρησκευτικών και θα πρέπει να διδάσκει την αγάπη και όχι να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Περιεχόμενο

 
 
 

Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων & Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου

-

 

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Eπισκέπτες online

Έχουμε online 491 επισκέπτες και 1 μέλος.

 

 

 

Πιο Δημοφιλής

 

Το fanaripress ασχολείται με θέματα της τοπικής και Ελληνικής επικαιρότητας, με αξιοπρέπεια, με διεθνείς ειδήσεις,και φυσικά με χιούμορ και σάτιρα. 

Δίνει την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες να επικοινωνούν,να καταθέτουν την άποψη τους, και να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα.

Είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε και να συμβάλουμε στην ενημέρωση, για ότι συμβαίνει στην περιοχή του Φαναρίου.

 Καταχωρούνται: Ημερίδες ,Πάρτυ, Πανηγύρια , Aγγελίες Άρθρα και πάσης φύσεως εκδηλώσεις.

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πρέβεζα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πρέβεζα

Τιμές Καυσίμων Καναλλάκι

Τιμές Καυσίμων Πάργα

ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΊΡΟΥ