Greek
FanariPress Νέα : Δήμου Πάργας - Ζηρού - Πρέβεζας - Σουλίου - Άρτας - Ηγουμενίτσα
Είστε εδώ Αρχική » Πάργα » Πάργα: Πολίτης για τις ξαπλώστρες της Παραλίας Κρυονερίου: H παρανόμια ανθεί και βασιλεύει στον Δήμο Πάργας και κάνεις δε δύναται να πάρει θέση.

Πάργα: Πολίτης για τις ξαπλώστρες της Παραλίας Κρυονερίου: H παρανόμια ανθεί και βασιλεύει στον Δήμο Πάργας και κάνεις δε δύναται να πάρει θέση.

print
email
από Θαρύπας Ηπείρου
Πάργα: Πολίτης για τις ξαπλώστρες της Παραλίας Κρυονερίου: H παρανόμια ανθεί και βασιλεύει στον Δήμο Πάργας και κάνεις δε δύναται να πάρει θέση.

Πάργα: Πολίτης για τις ξαπλώστρες της Παραλίας Κρυονερίου: H παρανόμια ανθεί και βασιλεύει στον Δήμο Πάργας και κάνεις δε δύναται να πάρει θέση.

Για άλλη μια φορά η απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας ήρθε να συνηγορήσει υπέρ των νομίμων.  

Τα καίρια ερωτήματα που προκύπτουν είναι τι είναι αυτή η απόφαση και ποιοι είναι αυτοί που δυσαρεστούνται εξαιτίας αυτής?

Εδώ και τρία χρόνια αποφάσεις από το Υπουργείο και την Περιφέρεια έρχονται και παρέρχονται και όλοι στη διοίκηση της Πάργας κάνουν τα στραβά μάτια με πρώτο από όλους το Δήμαρχο της Πάργας.

Άραγε έχει επίγνωση πόσες είναι οι οικογένειες που εν μέσω κρίσης και ενώ εργάζονταν για ένα μεροκάματο στο μπροστά Κρυονέρι Πάργας ενοικιάζοντας ξαπλώστρες και όχι μόνο, κατά τη θερινή περίοδο έχασαν τις δουλείες τους ?

Ποια είναι η αιτιολόγηση του για αυτές του τις ενέργειες-απραξίες?

Η απάντηση είναι ότι τόσο καιρό δεν υπήρξε καμιά και ούτε πρόκειται να υπάρξει.

Μάλλον δεν γνωρίζει ότι θα πρέπει να σέβεται και να προστατεύει κάθε πολίτη ανεξαρτήτως οικονομικού υποβάθρου.

Ο Δήμαρχος το μόνο που κάνει είναι να είναι παρών μετά της απουσίας του, χωρίς να έχει καταφέρει εδώ και τρία χρόνια να δώσει μια λύση στο ζήτημα.

Ένα ζήτημα για το οποίο ο ίδιος παρότρυνε αυτούς τους πολίτες που εδώ και τόσα χρόνια προσπαθούν να κερδίσουν τη δουλειά τους να του φέρουν αποφάσεις αλλά τώρα αδιαφορεί και μάλλον ξέρει να ξεχνάει πολύ εύκολα.

Τουλάχιστον θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι καταφέρνει να είναι πρωτοπόρος ως προς την αδιαφορία που δείχνει σε σχέση με όσους έχουν περάσει από το αξίωμα αυτό.

Τα καταστήματα συμφώνα με την τελευταία απόφαση που ήρθε, ύστερα από προσφυγή των αιτούντων, και που για ακόμα άλλη μια φορά επιθυμία της τωρινής διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Πάργας είναι να μην εφαρμόσει και να συνεχίσει να δρα παράνομα, τονίζει ότι τα καταστήματα που τους έχει παραχωρηθεί εδώ και τόσο καιρό από τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Πάργας το δικαίωμα εκμετάλλευσης της παραλίας μπροστά Κρυονερίου Πάργας για ανάπτυξη ξαπλωστρών είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος, με δικαίωμα ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων και όχι ξαπλωστρών.

Επομένως ας μας εξηγήσει η διοίκηση την ανοχή της και την επιμονή της στην παρανομία.

Μάλλον και η διοίκηση στο Λιμενικού Ταμείου Πάργας θεώρει ότι λόγω της θέσης της μπορεί να αψηφά κάθε τι νόμιμο και να ενεργεί βάσει δικούς της νόμους, επιδιώκοντας την υπεράσπιση μόνο οικονομικών και πελατειακών συμφερόντων.  

Ο ίδιος ο Πρόεδρος φαίνεται ότι δεν έχει την σωστή κρίση για να δράσει αμερόληπτα και να ακολουθήσει τα νόμιμα, εφόσον η συγγένεια με καταστηματάρχη που του έχει παραχωρηθεί το δικαίωμα ανάπτυξης ξαπλωστρών είναι γνώστη, κάνοντας τις αποφάσεις του να κυριαρχούνται από συμπάθειες προς ορισμένα πρόσωπα.

Σε προηγούμενες δηλώσεις ο Πρόεδρος έχει αναφερθεί σε σχέδια που στοχεύει να υλοποιήσει για να αυξήσει τα έσοδα του Λιμενικού Ταμείου Πάργας.  

Για τα χαμένα όμως έσοδα από την παραχώρηση των ξαπλωστρών στα καταστήματα δεν έχει κάνει ούτε  λόγο.  

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι έσοδα χαμένα είναι και όταν τα τετραγωνικά που τους έχουν παραχωρηθεί στις άδειες τους και για τα οποία πληρώνουν και το αντίστοιχο τίμημα είναι λιγότερα από όσα στην πραγματικότητα εκμεταλλεύονται (που είναι περισσότερα) , κάτι που επιτρέπει η διοίκηση, έσοδα που όπως φαίνεται μάλλον δεν χρειάζεται.  

Για άλλη μια φορά γίνεται φανερό ότι η παρανόμια ανθεί και βασιλεύει στον Δήμο Πάργας και κάνεις δε δύναται να πάρει θέση.

 

Πολίτης για τις ξαπλώστρες του Μπροστα Κρυονερίου Πάργας.(πρωτόκολλο απόφασης : 3113.10-62/68258/17 25/09/17 Υπουργείο) 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Περιεχόμενο

 
 
 

Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων & Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου

-

 

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Eπισκέπτες online

Έχουμε online 614 επισκέπτες και 1 μέλος.

 

 

 

Πιο Δημοφιλής

 

Το fanaripress ασχολείται με θέματα της τοπικής και Ελληνικής επικαιρότητας, με αξιοπρέπεια, με διεθνείς ειδήσεις,και φυσικά με χιούμορ και σάτιρα. 

Δίνει την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες να επικοινωνούν,να καταθέτουν την άποψη τους, και να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα.

Είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε και να συμβάλουμε στην ενημέρωση, για ότι συμβαίνει στην περιοχή του Φαναρίου.

 Καταχωρούνται: Ημερίδες ,Πάρτυ, Πανηγύρια , Aγγελίες Άρθρα και πάσης φύσεως εκδηλώσεις.

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πρέβεζα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πρέβεζα

Τιμές Καυσίμων Καναλλάκι

Τιμές Καυσίμων Πάργα

ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΊΡΟΥ