Greek
FanariPress Νέα : Δήμου Πάργας - Ζηρού - Πρέβεζας - Σουλίου - Άρτας - Ηγουμενίτσα
Είστε εδώ Αρχική » Αγρο-Νεα » Εξώδικα σε στάνες και χωριά… Ζητούν διπλά και τριπλά τα δάνεια της ΑΤΕ!

Εξώδικα σε στάνες και χωριά… Ζητούν διπλά και τριπλά τα δάνεια της ΑΤΕ!

print
email
από Θαρύπας Ηπείρου
Εξώδικα σε στάνες και χωριά… Ζητούν διπλά και τριπλά τα δάνεια της ΑΤΕ!

Δικαστικοί επιμελητές γυρίζουν από χωριό σε χωριό και από στάνη σε στάνη σαν φοροεισπράκτορες της παλαιάς εποχής και κοινοποιούν τα εξώδικα

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στο σύνολο των κτηνοτρόφων και πτηνοτρόφων του Νομού Ιωαννίνων οι οποίοι, ο ένας μετά τον άλλο, λαμβάνουν εξώδικες καταγγελίες των δανείων που είχαν χορηγηθεί με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.

Την ενέργεια αυτή, η οποία προκαλεί θύελλα αντιδράσεων, προχώρησε η εταιρεία «PQH- Ενιαία ειδική εκκαθάριση ΑΕ- Ειδικός εκκαθαριστής πιστωτικών ιδρυμάτων» η οποία διενεργεί την ειδική εκκαθάριση της πρώην ΑΤΕ.

Σήμερα από νωρίς το πρωί, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων, δικαστικοί επιμελητές γυρίζουν από χωριό σε χωριό και από στάνη σε στάνη σαν φοροεισπράκτορες της παλαιάς εποχής και κοινοποιούν τα εξώδικα με τα οποία καλούνται οι κτηνοπτηνοτρόφοι να εξοφλήσουν τα δάνεια και μάλιστα σε διάστημα τριών ημερών, διότι σε αντίθετη περίπτωση τα οφειλόμενα ποσά θα βεβαιωθούν στην Δ.Ο.Υ.

«Όλο το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε οι εκάστοτε κυβερνήσεις και περισσότερο η σημερινή, διατυμπάνιζαν περί γενναίας ρύθμισης και μάλιστα μετά από έγγραφη διαμαρτυρία μας κατά την ψήφιση της ρύθμισης των κόκκινων δανείων από την σημερινή κυβέρνηση ο αρμόδιος Υπουργός , δεσμεύτηκε ότι στην ρύθμιση θα συμπεριληφθούν και τα δάνεια των κτηνοπτηνοτρόφων με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου συμπεριλαμβανομένης και της πρώην Α.Τ.Ε.», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΓΑΣ.

Δυστυχώς επρόκειτο για υποσχέσεις κενές περιεχομένου, που οι συνέπειές τους οδηγούν τον κτηνοτροφικό κόσμο στον αφανισμό.

Σημειώνεται ότι τα ποσά των εγγυημένων δανείων τα οποία χορηγήθηκαν στους κτηνοπτηνοτρόφους είναι ελάχιστα σε σχέση με αυτά τα οποία χορηγήθηκαν σε άλλες επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες παραμένουν στο απυρόβλητο και παράλληλα χρησιμοποιήθηκαν στις εκμεταλλεύσεις τους για κάλυψη αναγνωρισμένων ζημιών οι οποίες προκλήθηκαν από άστοχες ενέργειες της πολιτείας.

Τα ποσά που είναι απαιτητά και μάλιστα άμεσα, έχουν διπλασιαστεί και τριπλασιαστεί από τους τόκους και τα διάφορα έξοδα που ζητάει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ της υπό εκκαθάρισης Αγροτικής Τράπεζας.

Ο ΓΑΣ με επιστολή του στον πρωθυπουργό και όλους τους αρμόδιους υπουργούς, ζητά την άμεση παρέμβασή τους, ώστε οι τράπεζες να μην αρπάξουν ό,τι έχει απομείνει από τις περιουσίες των κτηνοτρόφων.

 

 

epiruspost.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Περιεχόμενο

 
 
 

Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων & Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου

-

 

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Eπισκέπτες online

Έχουμε online 306 επισκέπτες και 0 μέλη.

 

 

 

Πιο Δημοφιλής

 

Το fanaripress ασχολείται με θέματα της τοπικής και Ελληνικής επικαιρότητας, με αξιοπρέπεια, με διεθνείς ειδήσεις,και φυσικά με χιούμορ και σάτιρα. 

Δίνει την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες να επικοινωνούν,να καταθέτουν την άποψη τους, και να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα.

Είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε και να συμβάλουμε στην ενημέρωση, για ότι συμβαίνει στην περιοχή του Φαναρίου.

 Καταχωρούνται: Ημερίδες ,Πάρτυ, Πανηγύρια , Aγγελίες Άρθρα και πάσης φύσεως εκδηλώσεις.

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πρέβεζα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πρέβεζα

Τιμές Καυσίμων Καναλλάκι

Τιμές Καυσίμων Πάργα

ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΊΡΟΥ